Fi critic! Nu ezita sa-ti lasi impresiile sau reactiile tale aici.

miercuri, 1 iunie 2011

Tara curvelor ce se invart dupa soare

Sti deja ca munca ce mi-o desfasor se petrece in aer liber. Ideal pentru mine ar fi fost sa mi-o desfasor in apa, mediul meu cel mai placut. Cum insa asa ceva nu e posibil, ma multumesc cu soarele ce ma arde in fiecare zi de parca ar avea ciuda pe mine. Nu sunt scafandru, nici marinar si nici macar nu stiu sa inot. Rusine mie, mai ales ca sunt semn de apa! Asadar, stau toata ziulica sa ma bata soarele-n cap. Soarele meu e rau!
Pentru unii soarele e cat se poate de bun. Unii se trezesc cu mare chef de reproducere cand se intind bengos pe balconul unei vile inconjurata de verdeata ce are in prim plan o piscina albastra. Fecunditatea prinde contur si sens cand Romania pare frumoasa si linistita. Pare foarte frumoasa Romania cand iti vezi curtea curata si-ti este adusa cafeaua la fix. Pare foarte frumoasa Romania cand soferul iti deschide portiera si se grabeste sa-ti aprinda tigara scoasa cu mult tact din tabachera placata cu aur. Pare frumoasa Romania cand, pe oriunde mergi, toate pitipoancele iti surad cu degete ce-ti culeg scame imaginare de pe costumul mult prea scump. E frumoasa Romania! Soarele nu arde asa tare intr-o Romanie frumoasa.
Insa pe cei mai multi dintre noi, soarele ne doboara.
Lui Elena Udrea ii place Romania. O adora! Si Boc la fel. De fapt ei au interese comune, deci sunt buni prieteni, uniti impotriva saracilor si fiiilor de muncitori cuminti. Ei urasc saracia, deci ne urasc pe toti!

Dar cum poti sa zambesti atat de larg cand milioane de oameni te roaga sa nu le tai din pensii sau sa nu le tai din salarii? Cum poti sa mai zambesti cand vezi la stiri cate crime si sinucideri se intampla din cauza saraciei? Cum mai poti sa zambesti cand 2 din 10 romani devin alcoolici pe fondul deprimarii induse de lipsa locurilor de munca?
Atatea drame si atatea intrebari, atatea morminte si atata durere.....  Dar zambeste, te rog! (daca mai poti).
Realitatea crunta este acoperita de vorbe pompoase si cuvinte spuse din inimile celor ce se trezesc dimineata cu creierul erect.
Un creier in erectie este si ministrul sanatatii. Un ungur imputit de atata lux ce-l inconjoara, incat nu mai stie ce rau sa le faca romanilor. Ai vazut probabil la stiri ce criterii a stabilit pentru internari. Trebuie sa ai febra 38 de grade cel putin, timp de 5 zile consecutiv!!!  Altfel... nema internare!

Sustin ideea mea (spusa de mult) ca asistam la un genocid cumplit. Nici Hitler nu a facut asa ceva sau macar el a omorat evreii pe fata. Acest guvern ne extermina in masa. Ni s-au taiat salarii si pensii. Ne lasa sa fim omorati de javrele de caini maidanezi fara nicio remuscare. Ne-au inchis spitale dar pe de alta parte construiesc biserici, ca deh... suntem un popor credincios. Acum ne iau la misto cu aceste criterii inumane de internare in spital.
Dar poate am o mare infectie in corp si daca in 24 de ore nu mi se administreaza tratamentul necesar care ar fi posibil doar intr-un spital, eu mor? Cum sa rezisti 5 zile consecutiv cu febra de 38 de grade???

Ungur imputit!
Imputit cu aprobarea
lui Boc, bineinteles.
Pai ungurii au cea mai mare boala pe romani. Cum sa pui un ungur ministru al sanatatii la romani???
-------------------------------------------------------------------------------


Soarele de pe unicul cer nu straluceste pentru toti la fel. Politicienii romani sunt doar niste curve ce se multumesc cu orice vine din afara, indiferent daca sunt frecate bine sau rau. Se vand si ne vand pe toti doar pentru placeri grosolane si personale. Fantezii de politicieni fara ambitii de conducatori adevarati. Curvaraseala politicieneasca se ghideaza dupa busola unor puncte cardinale care nu exista. Curve misogine si cumplit de periculoase care nu se dau inapoi cand e vorba de supt ci se reped cu gura larg deschisa catre slitzul primului  FMI-ist sosit la Bucuresti. Aceste curve nu vor fi niciodata arse de soare, dincontra, se invart dupa soare. Pentru ca soarele lor nu arde.

Adica legea (in cazul lor) nu exista, iar FMI-stii pleaca satisfacuti spunand in sinea lor: ahh Romania, tara plina de muisti :X !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.