Fi critic! Nu ezita sa-ti lasi impresiile sau reactiile tale aici.

luni, 13 decembrie 2010

Priveste partea intunecata!

E sus si e a ta.
Ai privit-o vreodata mai mult decat ca atunci cand o faceai in treacat? Sigur te-ai uitat cu atentie la ea? 
Ea apare in fiecare seara si indiferent ce ai face ea iti urmareste pasii si nu scapi de ea. Vine in fiecare seara cu aceeasi precizie dar mereu schimbatoare. Cand e pe sfert, cand jumatate, cand plina... si cu toata forta ei iti lumineaza drumul. Aminteste-ti serile cand sclipea in zapada si facea ca totul sa fie ca un basm. Aminteste-ti serile cand erai tras/a cu sania peste sclipiri mici, inghetzate si intense. Si mai aminteste-ti de cate ori ai vrut s-o vezi mai indeaproape cand te urmarea pe malul marii iar tu o priveai avand un singur gand... fierbinte.
Ea e schimbatoare. Asa e ea. 
Partea ei intunecata mereu te-a fascinat. Cand erai copil nu o intelegeai dar ea cu rabdare te-a asteptat acolo, in acelasi loc si in acelasi timp mereu in miscare. Ea iti cunoaste noptile albe pline de suspine, iti cunoaste visele, iti cunoaste toate pasiunile. Ea, martora muta a fiecarei nopti!
Uneori sufletul tau zbiara cu disperare la ea si, in frumusetea-i regala se lasa rugata, se lasa acceptata, se lasa respinsa. Ea stie ca ar putea fi mult mai mult...
O vezi?
Ea e schimbatoare dar numai pentru a-ti aduce noaptea. Ea iti ofera noaptea in locul zilei.
Uita-te bine la ea! Pamantul intreg se invarte lent tocmai pentru a fi sigur ca este privit cu atentie de ea. Pamantul intreg se simte mandru ca este privit de ea. 
Te tenteaza cu zonele ei neexplorate inca si uneori, cate o gelozie frumoasa iti iese la suprafata cand iti amintesti ca unii chiar au cunoscut-o indeaproape. Ea nu este perfecta decat atunci cand este plina de soare. 
Ai inteles acum?
Ea este sora mea geamana:  LUNA! 
Si suntem sus....




2 comentarii:

  1. Oh da,luna!:) Ea e cea care ne lumineaza pashii noaptea si e in centrul atentiei atunci cand o gramada de suflete o privesc de undeva de jos..:) mii de priviri aruncate in acelashi timp spre ea!E un fel de regina..Regina Noptii..e si trista,atunci cand e pe jumatate plina..probabil pentru ca nu`si gaseste jumatatea sau cand si`o gaseste e plina,pentru o zi sau doua..poate trei.. insa apoi din nou trista,din nou jumatate..Insa e mereu sus!:)
    Apropo de "Rox & Ame forever" asa sa fie mereu..sa nu lasati sa va desparta NIMENI..niciodata!Felicitari >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc ca ai inteles exact ce am vrut sa spun anonim si multumesc ca apreciezi prietenia mea cu Rox. Ea este lumina mea :X

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.